‘ Met je voeten
in de aarde en
je neus in de wind ‘

Mensen. Dat ik wat ik het liefste vastleg. In allerlei soorten, snel en vluchtig in het moment bevroren of juist in alle rust met focus en tijd. Samen beelden creëren, met oog voor alles wat al mooi is van zichzelf. Authentiek, met karakter en veel details. Met een mooi lichtje, buiten of binnen. Waar jij jezelf in herkent, wat je verhaal goed verteld en waar je op straalt.


Je zou mijn werk als beste kunnen omschrijven als kleurrijk, energiek en echt. De wereld zelf is mijn grootste inspiratiebron en haar lichtval mijn grote liefde. Ik ben een echte daglicht-fotograaf, altijd op zoek naar reflecties, ‘flare’ en schaduwen. In de vroege ochtend of tijdens de magie van de laatste zonnestralen. Marloes Verhofstadt heeft mijn liefde voor licht prachtig vertaald in een een waanzinnig mooi logo, de cyclus van de zon welke 3 keer per dag ‘meekleurt’ met de dag.


Fotografie is voor mij niet alleen maar ‘werk’ of passie, maar een levensstijl. Iets moois zien in elk persoon, in elke locatie, in elke ontmoeting. Beeld maken doen we samen. Voor welk doeleinde dan ook. Het allerbelangrijkste vind ik een fijne ervaring, ten alle tijde.

Liefdes in mijn leven

Review

‘Ik heb enorm genoten van de fotoshoot! Evita is gewoon een lachebek en super gezellig! Dat maakt de shoot ook ontspannen en leuk. Ze is super meedenkend en flexibel. Van te voren uitgebreid doorgenomen wat mijn wensen waren en wat ik wilde uitstralen. En de foto’s, wauw! Zowel professioneel als creatief. Ik heb een berg foto’s waar je u tegen zegt. Ik heb nu al zin in de volgende keer!’

Anouck Andes