Beeldbank

In de loop der jaren werk ik voor verschillende organisaties als ‘huisfotograaf’. Dat wil zeggen dat ik geruime tijd fotografeer bij deze organisaties en regelmatig terugkom voor aanvullende fotografie. Van medewerkers tot werksituaties, en alles ertussen. Deze langere samenwerkingen hebben het hele fijne voordeel dat ik ‘meegroei’ met het bedrijf en hun visie. Wat zijn de kernwaardes? In welke lijn ligt de communicatie? Een ander voordeel is de gelijke stijl in beeld. Na een aantal jaar is er een flinke beeldbank; honderden foto’s, in één stijl, welke naadloos langs elkaar toe te passen zijn: denk aan folders, website, social media en artikelen. Zowel online als offline.


In een tijd waar kwalitatieve fotografie haalbaar is, zijn stock-foto’s inmiddels een no-go geworden. Een eigen beeldbank, met eigen medewerkers en geloofwaardige ‘echte’ situaties schept vertrouwen naar (toekomstig) klant. Het laat zien wie de mensen in de organisatie zijn en maakt een oprechte verbintenis door visie en doelen uit te stralen in verhalende beelden.

Investering

Beeldbankshoot vanaf € 695,00


Alleen zakelijke portretten van je medewerkers nodig?

€50,00 per portret vanaf een minimum van 5 personen.

Project Linc naar zorg

Linc naar Zorg biedt begeleiding, beschermd wonen en ambulante zorg aan een doelgroep met meervoudige problematiek. Vaak is er sprake van een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychische, psychiatrische, verslavings-, gedrags-, systeem-, NAH- of transculturele problematiek. Linc naar Zorg ‘doet wat nodig is, wanneer dit nodig is’. Daarbij staat Linc naar Zorg voor verbinding. Ze werken samen met ketenpartners , verhouden zich op een gelijkwaardige manier tot de cliënt en leggen de verbinding naar een sociaal netwerk.


Voor Linc Naar Zorg fotografeer ik al ruim 4 jaar. Denk aan jaarverslagen, social media, website, folders, flyers en eigenlijk overal en altijd wanneer beeld nodig is. Variërend van medewerkers-portretten tot reportage-momenten tussen cliënt en begeleider. Door de jaren is een flinke beeldbank ontstaan, welke altijd is in te zetten wanneer nodig.

Review

‘Werken met Evita is een verademing. Ze is professioneel, onwijs goed in haar vak, maar daarnaast ook gewoon een ontzettend lief en leuk mens. En dat zie je terug op de foto’s, want als JIJ je fijn voelt, straal je dat ook uit. Dat doe ik dus ook, op de foto’s die ze maakte voor mijn bedrijf. We hadden een fijne dag, waarop alle ruimte was voor creativiteit, last minute ideetjes en verschillende omkleedsessies. Ik ben superblij met de vele gave foto’s die deze dag heeft opgeleverd!

Overigens werk ik met Evita ook regelmatig samen voor een van mijn opdrachtgevers Linc Naar Zorg. Ook die samenwerking verloopt erg goed, omdat Evita oprechte interesse toont in de doelgroep (jongeren met o.a. lichtverstandelijke beperking, die begeleid wonen) en daardoor een fijne en veilige setting creëert. Met als resultaat: schitterende foto’s!’

Bekijk project 

Project Vanzelfsprekend

Vanzelfsprekend!? is een jong en dynamisch platform in de gemeente ‘s-Hertogenbosch met een breed aanbod voor jonge mantelzorgers. 1 op de 4 jongeren groeit op met zorg voor een ziek gezinslid. Een team van professionals en vrijwilligers (JMZ-experts – zij zijn zelf ook jonge mantelzorger) bepalen de koers, vorm en inhoud van begeleiding.

Vanzelfsprekend!? zorgt voor herkenning en erkenning bij jonge mantelzorgers en creëert meer bewustwording in hun (sociale) netwerk. Door ontmoeting, ondersteuning en ontspanning verbinden ze jonge mantelzorgers aan elkaar enaan professionele netwerken. Diverse contactmomenten laten verbinding zien die de JMZ-experts tussen elkaar beleven tijdens kook- brainstorm en karaoke-momenten. Foto’s die inzetbaar zijn op social media, in folders en op website.

Bekijk project 

Project Buddyhulp

Als iemand het moeilijk heeft of het alleen niet redt, kan de hulp van een ander het verschil maken. Stichting Buddyhulp helpt dan: zij koppelen betrokken vrijwillige buddy’s aan mensen die dat even nodig hebben. Zoals voor mensen die ernstig ziek zijn of voor mensen die eenzaam zijn. Maar ook mensen die, om wat voor reden dan ook, een tijdje buiten de samenleving kwamen te staan. Een buddy helpt vrijwillig en kosteloos, maar doelgericht. In principe voor één jaar, met een eventuele verlenging van nog een jaar. Samen vooruit!

Voor de beeldbank fotografeerde we verschillende Buddy’s in en rondom ’s-Hertogenbosch.

Bekijk project 

Contact

Jouw visie samen tot leven brengen?

Review

‘Bij Evita krijg je meer dan alleen prachtige foto’s. Met Evita haal je ook een persoonlijkheid in huis, een goed gesprek, humor en professionaliteit. Ze weet je meteen op je gemak te stellen, ze luistert naar je wensen (ze heeft echt twee woorden nodig en snapt wat je wil) en heeft enorm veel geduld (vooral bij mij met mijn onzekere gedoe). Ik ben fan en begin foto’s laten maken ook nog eens leuk te vinden.’