Personal branding

Ook voor kleinere organisaties en ZZP’ers maak ik regelmatig beeldbanken. Portretten, stillevens en ‘in-actie-foto’s. Alles wordt in één dag tijd gefotografeerd met verschillende outfit-wissels en locaties zodat er genoeg vulling is voor website en social media voor de komende maanden.

Overigens is iedereen fotogeniek. Jij ook. Met de juiste coaching, kleding en een mooi lichtje durf ik te wedden dat ik je comfortabel uit je comfort-zone kan halen. Ik laat je altijd meekijken tijdens het proces, zodat we samen kunnen creëren wat jij het mooiste vindt werken.

Investering

Brandingshoot halve dag (4 uur) vanaf € 695,00

Contact

Jouw visie samen tot leven brengen?

Review

‘Op stap met Evita om de beste foto’s te krijgen voor mijn onderneming ….Wat heb ik genoten van de Branding shoot en wat heeft Evita oog voor details. Mijn branding bestaat uit veel diverse kleuren. Vaak zag het oog van Evita veel sneller deze kleuren in de natuur verschijnen dan ik zelf en wist zij deze als een perfect plaatje vast te leggen. Evita neemt je mee op een speelse wijze, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde tijdens de Brandingshoot. Haar humor zorgt voor een oprechte glimlach op de foto, voor gemaaktheid is geen ruimte. Wanneer ik weer foto’s nodig zal hebben, zal ik Evita weer opnieuw vragen. Zij past perfect in mijn huisstijl.’