Trouwen

Door de jaren heen heb ik veel bruiloften gefotografeerd, van korte ceremonie’s tot een lang weekend in een oud kasteel in de Ardennen. Ik houd authentieke huwelijken met een berg aan persoonlijke details en vreemde, te gekke locaties. Tuinbruiloften, vervallen kastelen, bosfeesten of smederijen, het kan mij niet gek of artistiek genoeg! Hoe meer het van het traditionele afwijkt, hoe leuker ik het vind.

Dus, gaan jullie trouwen in een indianen tent? Een Roma caravan? In het bos? Aan een rivier? IN een rivier? Op een onbewoond eiland, een industriële verlaten gebied, in het buitenland of houden jullie gewoon een festival van meerdere dagen? Tadaaa! Neem mij mee! Maak het authentiek zodat het écht wat over jullie verteld!

Mijn stijl is verhalend, vol kleur, tijdloos en zonder trendgevoelige filters. Het moet na jaren nog steeds als een kunstwerk aan je muur prijken. Ik ben niet iemand die op de achtergrond verdwijnt en zwijgzaam vastlegt. Ik pak juist de regie tijdens momenten dat er veel spanning is of het net een beetje ongemakkelijk verloopt. Tijdens de groepsfoto’s, de ceremonie, het voorbereiden maar ook zeker op de dansvloer in de avond: ik ben een +1 op je gastenlijst. Per jaar neem ik maar een beperkt aantal bruiloftsaanvragen aan.

Kijk hier voor meer voorbeelden, prijzen en opties.

Investering

Bruiloften starten bij € 1699,00 (incl. BTW) voor 6 uur, maar natuurlijk kunnen we dat zo groots mogelijk uitbouwen, of zo klein mogelijk houden. Tijdens een (vrijblijvende) kennismakingsgesprek bespreken we de opties, geef ik een berg tips, en geniet ik mee met de voorpret. Aan de hand van jullie voorkeuren maak ik graag een persoonlijke offerte en na een aanbetaling van 25% staat jullie dag met dikke stift in krulletters in mijn agenda!

Albums

Niets is mooier dan het gefotografeerde werk geprint zien. Laat jullie herinneringen stralen in het perfecte trouwalbum of koffietafelboek. De trouwalbums worden gemaakt door een professioneel vaklab, met waanzinnig veel opties mogelijk. Vlakliggende pagina’s zorgen voor optimale doorloop van de foto’s, en altijd de volle 50 spreads voor het vertellen van jullie verhaal. Een prachtige combinatie en eigenlijk een must-do als je gaat trouwen! Vanaf € 800,00 (Mini albums voor ouders ect. kunnen worden nabesteld voor € 300,00).

Trouwauto

Zijn jullie nog opzoek naar een prachtige jaren ’50 trouwauto? Mijn vader is met zijn Chrysler Imperial uit 1959 of zijn Buick Century uit 1955 in te huren als chauffeur. Beide auto’s zijn door hun brede achterbank zeer geschikt voor bonte bruidskleding. Prijzen op aanvraag.

Maartje & Rob

Of ik 3 dagen meewilde naar de Belgische Ardennen, om daar in een vervallen kasteel een liefdesfeest te fotograferen? Oh yeah! En wat was het geweldig! Van de voorbereidingen tot de laatste zak afval in de auto op weg terug naar huis. Ik hielp mee, gaf tips vanuit jarenlange ervaring en legde alles van begin tot eind vast. En dat feest, oooooohhhh, dat feest! Een weekend vol gelukzaligheid en zoveel tranen van geluk!

2 prachtige albums: 1 van de trouwdag en 1 van alle voorbereidingen en dagen erna, waren het eindresultaat van mijn favoriete bruiloft tot nu toe.

Bekijk verhaal 

Contact

Jouw visie samen tot leven brengen?

Review

‘Evita heeft onze bruiloft gefotografeerd en hoe! Wat een vakvrouw is zij. Ze neemt geen genoegen met minder. Ze gaat voor perfectie. Kan feilloos de sfeer van een situatie aanvoelen en dat in beeld vastleggen. Als wij ons prachtige fotoalbum openslaan worden we weer even terug genomen naar deze onvergetelijke dag. Dat Evita de beste fotografe is die ik ken, staat buiten kijf. Daarnaast is ze ook nog eens een hele leuke, empathische en grappige vrouw. Ik heb me geen seconde ongemakkelijk gevoeld. Mocht je een fotografe nodig hebben, twijfel dan niet langer, ga voor Evita. Je krijgt er zeker geen spijt van.’

Marielle & Tsjerk